У будинку прикарпатця виявили марихуану та пристрій для вживання наркотиків

Автор: Дубінець Вікторія

16 Бер, 2017 18:20

Поділитись публікацією
У будинку прикарпатця виявили марихуану та пристрій для вживання наркотиків

У будинку жителя одного із сіл Калуського району під час обшуку в ході розпочатого раніше кримінального провадження правоохоронці виявили заборонену норкотичну речовину та пристрій для її вживання.

У помешканні 25-річного підозрюваного у збуті наркотиків правоохоронці провели обшук, під час якого виявили та вилучили металевий предмет циліндричної форми із отворами, а також коробку з-під сірників із вмістом зерен зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожих на марихуану.

Речові докази вилучили та направили на проведення дослідження.

Підозрюваний пояснив правоохоронцям, що наркотичні речовини зберігав для власних потреб.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Проводитья слідство, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.