Маленьких франківців та їхніх батьків кличуть на екскурсію у Центр реабілітації диких твари

Автор: Дубінець Вікторія

08 Чер, 2017 10:00

Поділитись публікацією
Маленьких франківців та їхніх батьків кличуть на екскурсію у Центр реабілітації диких твари

Цієї суботи, 10 червня Лісова школа організовує першу в цьому сезоні мандрівку. Для старту обрали Центр реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку.

У парку ведеться журнал спостережень за поведінкою тварин у неволі, проводиться їхнє щеплення і лікування. Створюються належні умови їх перебування, максимально наближені до їхнього існування у дикій природі. Після лікування та реабілітації на волю випускаються лише ті тварини, які знову зможуть жити у звичайній для себе обстановці.

При бажанні можна ближче поспілкуватись з мешканцями центру реабілітації диких тварин, і навіть погодувати маленького дикого оленятка із пляшечки.

У програмі поїздки: екскурсія по території і музею з експонатами тварин, пікнік, можливо, ще мандрівка до Галицького замку (залежно від обставин).

Вартість: 65грн за 1 місце в автобусі (дорога в обидва боки, вхід на територію Центру і екскурсія). Вартість орієнтовна і може незначно змінитись в залежності від кількості учасників

Хто бажає долучитися до мандрівки, корисно провести час з сім’єю на природі, для додаткової інформації реєструйтесь через приватні повідомлення, вказавши імена, вік учасників і ОБОВ’ЯЗКОВО контактний телефон.

Контактна особа – Natali Amary.