Шістнадцять прикарпатських студентів-бійців отримали стипендії

Автор: Дубінець Вікторія

21 Чер, 2017 17:15

Поділитись публікацією
Шістнадцять прикарпатських студентів-бійців отримали стипендії

Шістнадцятьом прикарпатським студентам ВНЗ – учасникам антитерористичної операції – призначили стипендію голів обласної державної адміністрації та обласної ради.

Відповідне розпорядження підписали голова ОДА Олег Гончарук та голова облради Олександр Сич.

У документі зазначається, що стипендія призначається тим студентам, які були учасниками антитерористичної операції та навчаються за кошти фізичних осіб у вищих навчальних закладах державної та комунальної форм власності.

Щомісячно вони отримуватимуть виплату стипендії у розмірі тисячя гривень за рахунок коштів, передбачених на реалізацію інших освітніх програм, починаючи з січня 2017 року.

Серед переліку вищих навчальних закладів, студенти яких отримуватимуть дану стипендію, – Бурштинський енергетичний коледж Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Івано-Франківський коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації