Півсотні першокласників отримали портфелики від Карітасу (ФОТО)

Автор: Застава Максим

29 Сер, 2017 14:13

Поділитись публікацією
Півсотні першокласників отримали  портфелики від Карітасу (ФОТО)

У вівторок, 29 серпня, у церкві Успіння пресвятої Богородиці відбулася щорічна  акція “Перший портфелик” від Благодійного фонду греко-католицької церкви “Карітас Івано-Франківськ” .

Цього року допомогу отримали 152 школярі, представники соціально уразливих категорій. 100 дітей з різних класів  одержали  сертифікат на суму 600 гривень.

Решта першокласників – портфелики, які укомлектовані зошитами, пеналом, обкладинками,  простими та кольоровими олівцями, пластиліном, фломастерами, фарбами для малювання, та іншим необхідним шкільним приладдям.

“Вже багато років поспіль допомогу у вигляді портфеликів, шкільного приладдя та канцтоварів отримують діти із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. Йдеться про сім’ї зі складним матеріальним становищем, про багатодітні родини, а також ті, де діти виховуються без матері або батька, де батьки інваліди”, – розповів отець Володимир Чорній, директор БФ “Карітас Івано-Франківськ”.

Як відомо, благодійні пожертви для  школярів робили всі небайдужі. Їх збирали на церковних парафіях. Також біля приміщення “Карітасу” кошти в скриньки  збирали волонтери.

Читайте також: Першокласникам з сімей учасників АТО у мерії вручили портфелики