На Прикарпатті завершилася підготовка до осінньо-зимового періоду, – Савка

Автор: Дубінець Вікторія

02 Жов, 2017 14:48

Поділитись публікацією
На Прикарпатті завершилася підготовка до осінньо-зимового періоду, – Савка

На Прикарпатті завершилася підготовка до осінньо-зимового періоду.

Читайте також: США передали прикарпатським медикам захисні костюми, маски та респіратори на понад мільйон гривень

Про це під час урядової селекторної наради повідомила перша заступниця голови облдержадміністрації Марія Савка.

Посадовиця наголосила, що на сьогодні в області повністю завершені усі роботи щодо підготовки об’єктів соціальної та житлової сфер до опалювального періоду. Окрім того, готовими до зими є заклади відомчого фонду, – таких в області 19.

«На теплогенеруючих підприємствах Івано-Франківщини – Бурштинській ТЕС і Калуській ТЕЦ – наразі завершено ремонтні роботи. Їх забезпеченість вугіллям і мазутом на сьогодні складає 10 і 24 дні відповідно. Богородчанське підземне сховище природного газу повністю заповнене блакитним паливом», – повідомила Марія Савка.

Варто зазначити, що рівень розрахунків за енергоносії підприємств теплокомуненерго складає 78,2 відсотки. Водоканали області розрахувалися за спожиту електроенергію у повному обсязі.

За словами Марії Савки, ступінь оснащення побудинковими приладами обліку на Івано-Франківщині складає 72 відсотки. А до кінця року планується збільшення рівня до 77,5%.

Зауважимо, що в області відсутня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах житлово-комунального господарства.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Теги: