Двісті учасників із Долинщини передали Калущині патріотичну естафету (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

07 Лис, 2017 07:42

Поділитись публікацією
Двісті учасників із Долинщини передали Калущині патріотичну естафету (ФОТО)
Близько двохсот учасників із Долинщини – солісти, хористи, чоловічі і жіночі вокальні ансамблі та дуети – передали Калущині патріотичну естафету «Воскресне волі дух і наша слава».

Творчий захід відбувся у Калуському палаці мистецтв «Юність» у неділю, 5 листопада. Голови райдержадміністрації Юрій Мазур та райради Іван Данилів урочисто передали міському голові Калуша головний атрибут естафети – фотоальбом, у якому будуть зібрані світлини, пов’язані з історією УПА. У Калуші зустрічали гостей святковим короваєм, а учасники з Долинського району підготували повстанські пісні, літературно-музичні та хореографічні композиції.

Свої творчі надбання демонстрували викладачі та колективи Долинського  районного народного дому, Центру культури і дозвілля, Будинку дитячої та юнацької творчості, Долинської школи естетичного виховання ім. М. Антоновича, будинків культури селища Вигода, сіл Гериня, Оболоні,  Новичка, сіл Слобода Болехівська і Липа Витвицької ОТГ.

Калушани відзначають, що учасники з Долинського району проявили високу майстерність у підготовці і виконанні патріотичних композицій та висловили вдячність за гідне представлення Долинського району на культурній арені Івано-Франківщини.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації