На Прикарпатті святкування Великодніх свят закінчилися різаниною між братами

Автор: Костинюк Олександр

11 Кві, 2018 14:03

Поділитись публікацією
На Прикарпатті святкування Великодніх свят закінчилися різаниною між братами

Вчора, 10 квітня, до поліції надійшов виклик від жителя одного з сіл Надвірнянського району про те, що між двома рідними братами виникли конфлікт і бійка, внаслідок якої один брат поранив іншого ножем. 

Про це інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Прибувши на місце події та в ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці встановили, що 10 квітня об 11:30 під час святкування Великодніх свят брати розпивали алкоголь.

Згодом між рідними братами (35-ти та 46-річним) виникла словесна суперечка, яка в подальшому переросла у бійку.

Молодший брат взяв кухонного ножа та наніс ним три удари братові в грудну клітку та кисть руки, заподіявши останньому тілесні ушкодження у вигляді проникаючої рани грудної клітки, лівобічного пневмотораксу, різані рани лопаткової ділянки та правої кисті.

Після цього рідні одразу ж викликали медичних працівників та правоохоронців.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом Надвірнянським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років. Проводиться слідство.