“Вас не забудемо. Всіх пам’ятаємо”: у Надвірній провели патріотичну гру (ФОТО)

Автор: Застава Максим

30 Жов, 2018 20:48

Поділитись публікацією
“Вас не забудемо. Всіх пам’ятаємо”: у Надвірній провели патріотичну гру (ФОТО)

У Прикарпатському військово-спортивному ліцеї, що у міста Надвірна, пройшла патріотична гра «Вас не забудемо! Усіх пам’ятаємо!» серед учнів 9-11 класів, присвячена пам’яті героїв України, наших земляків, які загинули під час Революції Гідності та з початку російської агресії на Сході України.

Участь у грі взяв заступник голови Надвірнянської РДА Ярослав Гундяк, міський голова Зіновій Андрійович та інші посадовці.

У грі змагалися шість команд: учні Надвірнянських ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та №3, Прикарпатського військово-патріотичного ліцею, Переріслянського ліцею Переріслянської сільської ради ОТГ, Ланчинського ліцею Ланчинської селищної ради ОТГ та учні з Делятинської селищної ради ОТГ.

Захід розпочали хвилиною мовчання за загиблими героями, після чого розпочалися безпосередні змагання. Гра складалась із трьох етапів, на одному з яких команди розповіли про загиблих воїнів, пише “Галка” з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Кожен з етапів оцінювало компетентне журі. За результатами оцінювання переможцем стала команда Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Команда Прикарпатського військово-патріотичного ліцею посіла ІІ місце. ІІІ місце виборола команда Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.