У штаті Нью-Йорк оголосили надзвичайний стан: снігові замети сягають 2 метрів

Автор: Турій Роман

20 Лис, 2014 10:10

Поділитись публікацією
У штаті Нью-Йорк оголосили надзвичайний стан: снігові замети сягають 2 метрів

В результаті сильного снігопаду на заході штату Нью-Йорк за три доби загинули п’ятеро людей.

Так, одна людина стала жертвою дорожньої пригоди, викликаного сніговою бурею, ще три людини померли від серцевого нападу.

За даними місцевих ЗМІ, двоє з них розгрібали лопатами замети, ще один намагався виштовхнути свою машину. 46-річний чоловік був знайдений мертвим в своєму занесеному снігом автомобілі.

Як повідомляється, більше сотні людей на магістралях штату Нью-Йорк залишаються заблокованими в своїх автомобілях. Деякі з них провели в машинах весь день. Жіноча баскетбольна команда Niagara University, що поверталася додому з Піттсбурга, протягом доби не могла вибратися зі снігової пастки.

В десяти округах штату введено надзвичайний стан. Через негоду закрито школи, місцева влада закликала водіїв відмовитися в ці дні від їзди на автомобілях. Багатьох пацієнтів доводиться доставляти в лікарні на снігоходах.

Як наголошується, сніг йде в штаті вже три доби. За цей час випала річна норма опадів. У деяких районах висота сніжного покриву перевищує 1,5 метра. 20 листопада в американському штаті знову очікується снігопад.