ІФНТУНГ запрошує на навчання

Автор: Турій Роман

14 Чер, 2020 18:02

Поділитись публікацією
ІФНТУНГ запрошує на навчання

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу оголошує набір абітурієнтів на навчання на різні спеціальності у семи інститутах та на кафедрі військової підготовки. 

Чому ІФНТУНГ?! Тому що це – єдиний в Україні університет нафтогазового профілю ІV рівня акредитації, який пропонує перспективні спеціальності відповідно до вимог ринку.

ІФНТУНГ – це креативний простір для комунікації та реалізації інноваційних ідей, де в центрі уваги викладачів – потреби в розвитку і освіті своїх студентів. Це – високотехнологічні лабораторії, практика на провідних підприємствах регіону, активна міжнародна співпраця у навчальному процесі, стажування в університетах Європи, участь у молодіжних ініціативах, а ще – цікаве різнобарвне студентське життя!

Затребуваність випускників ІФНТУНГ на ринку праці та постійна співпраця з роботодавцями широко відчиняє двері у професійне життя. Партнерські зв’язки університету з органами державної влади, провідними вітчизняними та іноземними компаніями розширюють можливості працевлаштування випускників.

Дізнайтесь більше про навчальні перспективи та спеціальності вишу:

Детальніше про навчальні перспективи та спеціальності вишу:

Якісна освіта – запорука Вашого успіху! Стартуй успішно! Обирай ІФНТУНГ!

Адреса приймальної комісії: Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, приміщення науково-технічної бібліотеки університету (перший поверх, кабінет 8.13). Телефони: (0342) 54-72-18,  (050) 766-32-40,  (067) 132-63-11. e-mail: [email protected]

Приймальна комісія у соцмережах:

https://www.facebook.com/nung.admiss

https://www.instagram.com/pk_ifntuog/