Курйоз дня: австралійці знайшли справжню коалу на своїй штучній ялинці

Автор: Єва Жасминова

09 Гру, 2020 20:01

Поділитись публікацією
Курйоз дня: австралійці знайшли справжню коалу на своїй штучній ялинці

Сім’я з Аделаїди-Хіллз (Австралія) повернулася в свій будинок після нетривалої прогулянки і знайшла коалу, яка залізла на штучну ялинку у вітальні.

Як повідомляє ABC Radio Adelaide, господиня будинку Аманда Маккормік помітила на своїй новорічній ялинці незвичайну прикрасу – справжню коалу. Аманда була вражена, виявивши тваринку, яка сиділа на пластиковому дереві в оточенні іграшок, зірок і сніжинок. При цьому звірятко намагалося жувати штучні гілки ялинки, пише enovosty.

Аманда Маккормік подзвонила в організацію з охорони тварин, щоб співробітники допомогли зняти незвану гостю з штучного дерева і повернули її в природне місце існування. Рятувальникам дикої природи з організації «1300Koalaz», які приїхали на допомогу, Аманда пояснила, що ніколи не закриває двері у вітальню, де стоїть новорічна ялинка, щоб її собака могла вийти на вулицю.

Коал зазвичай можна зустріти на евкаліпті, але цій тварині, мабуть, сподобався інший вид дерева. Про це свідчить те, що рятувальникам знадобився деякий час, щоб вилучити коалу з ялинки. Коалу благополучно перенесли на дерево в сусідньому дворі.

Ведмідь-коала є символом Австралії і знаходиться під охороною держави. Їх вивезення за межі країни суворо заборонене.