Франківці розробили для Миколаєва бренд міста: його офіційно затвердили депутати

Автор: Костинюк Олександр

29 Гру, 2020 19:48

Поділитись публікацією
Франківці розробили для Миколаєва бренд міста: його офіційно затвердили депутати

Миколаївські депутати затвердили бренд міста: рік тому його розробили франківці.

Читайте також: У Франківську вийшла поштова марка, присвячена бійцям тероборони (ФОТО, ВІДЕО)

Днями депутати Миколаївської міської ради VIII скликання затвердили брендбук “Миколаїв – місто на хвилі”, який місту подарувала громадська організація “МрійДій” до 230-го дня народження, йдеться на сайті NikLife.

Йдеться про туристичний логотип Миколаєва, що являє собою блакитну букву “М”, складену з двох повних повітря вітрил. “М” стоїть на хвилях, а над нею майорить прапор, вказуючи напрямок попутного вітру. Під знаком розташований блок з назвою і гаслом міста “Миколаїв – місто на хвилі!”.

Логотип був подарунком від платформи підприємців “МрійДій” більше року назад, до 230-річчя Миколаєва, а виконаний дизайнерами Brendari з Івано-Франківська.

52 голосами “за” депутати погодили використання брендбуку “Миколаїв – місто на Хвилі!”. Ніхто не проголосував “проти” і не утримався. Троє депутатів не голосували.

“В передсвятковій метушні ледь не пропустили важливу подію, яка відбулась ці дні у Миколаєві. Міська рада Миколаєва затвердила логотип міста”, – повідомив у фейсбуці співзасновник “Брендарів” Євген Єфіменко.

Теги: