Військових Надвірнянщини нагородили медалями “За заслуги перед Прикарпаттям” (ФОТО)

Автор: Костинюк Олександр

07 Гру, 2021 17:43

Поділитись публікацією
Військових Надвірнянщини нагородили медалями “За заслуги перед Прикарпаттям” (ФОТО)

З нагоди 30-ої річниці з дня створення ЗСУ заступник голови ОДА Богдан Футерко привітав і вручив відзнаки військовослужбовцям та ветеранам Надвірнянщини.

Читайте також: В Івано-Франківську з нагоди професійного свята відзначили освітян (ФОТО)

Про це пише “Галка” з посиланням на сайт Івано-Франківської облдержадміністрації.

“30-та річниця з дня створення Збройних сил України справді великий день. Сьогодні важливо подякувати всім, хто захищає незалежність і соборність на сході України. Вшановуємо пам’ять загиблих, хто служив та поклав своє життя у боротьбі за наш з вами мир і спокій. Будьмо їм завжди вдячними та допомагаймо родинам загиблих бійців. Слава Україні! Героям Слава!”, – сказав Богдан Футерко.

За особливу мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, та з нагоди 30-ої річниці Збройних сил України Подяку голови обласної державної адміністрації вручено Володимиру Свідраку – учаснику бойових дій м. Надвірна.

Спільну відзнаку Івано-Франківської ОДА та обласної ради – медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» отримали військовослужбовці Андрій Дричак, Дмитро Винниченко та Василь Попадич (посмертно). Також вручені почесні відзнаки «За бойову звитягу», та «За заслуги перед Надвірнянщиною» військовослужбовцям та ветеранам Збройних сил України, представникам родин полеглих захисників, волонтерам.

Теги: