Донать на ЗСУ і грійся вдома – акція від “Території Сервісу” в Івано-Франківську

Автор: Застава Максим

14 Лис, 2022 08:46

Поділитись публікацією
Донать на ЗСУ і грійся вдома – акція від “Території Сервісу” в Івано-Франківську

Кожен з нас на своєму фронті: хтось воює на передовій, а хтось в тилу тримає оборону. Інженерно-сервісна компанія «Територія Сервісу» теж не залишилася осторонь.

Частина наших колег і співробітників прямісінько зараз бере активну участь у бойових діях. А інша частина – працює на перемогу тут, донатить та допомагає ЗСУ. 

Наше життя – уже давно не кадри із фільмів, а жорстокі реалії, де ТИ і Я – ГЕРОЙ! Зробити донат замість випитої ранкової кави, чи зібрати понад 300 мільйонів гривень за один день, НА ПОМСТУ. Та ви навіть не уявляєте, наскільки ми безстрашні. 

Нас мотивує ваш героїзм і незламність та спонукає не зупинятися, а ще більше допомагати одне одному. Тому, у нас з’явилася ідея запустити акцію: 

  1. Ти обираєш кондиціонер в нашому інтернет-магазині.
  2. Ми його встановлюємо.
  3. Тобі тепленько.
  4. А 1000 гривень від продажу йде на потреби Збройних Сил України.

По всіх зібраних коштах будемо звітуватися. Ми, можливо, не Сергій Притула, але нас з вами об’єднує одна спільна мета і жага до перемоги!

«Територія Сервісу» – це про надійність та відкритість, доступність цін і якісне обладнання, хороший рівень обслуговування та професіоналізм, які підтверджені тисячами задоволених клієнтів та великим багажем успішно завершених об’єктів. Приєднуйтеся до наших соцмереж в Instagram i Facebook та слідкуйте за актуальними новинами.

*партнерська публікація