Шахраї видурили гроші ще у трьох прикарпатців

Автор: Жанна Головенко

06 Лип, 2023 20:57

Поділитись публікацією
Шахраї видурили гроші ще у трьох прикарпатців

Поліція попереджає людей про шахрайські схеми. Цього разу на гачок аферистів потрапили троє мешканців Івано-Франківської області.  

Пише Галка з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області

До рогатинських поліціянтів звернулась 40-річна мешканка села Черче. Жінка розповіла, що до неї зателефонували невідомі  та представились працівниками банку. Увійшовши в довіру, аферисти довідались її реквізити банківської карти. Невдовзі з її рахунку зникло 5 тисяч гривень.
 
Інша 32-річна мешканка Рогатина повідомила, що в соціальній мережі побачила оголошення про продаж намиста. Домовившись про купівлю прикраси, жінка скинула 5000 гривень невідомому продавцю. Утім товару так і не отримала.
 
А до коломийських поліцейських звернулась 48-річна коломиянка, яка в інтернеті знайшла оголошення про продаж медичних приладів. Аби придбати їх, скинула невідомому продавцю 4300 гривень. Опісля “продавець” видалив всі повідомлення, заблокував жінку й не виходив на зв’язок.
 
“Не довіряти невідомим і не поспішати переказувати кошти на невідомі рахунки. Дізнайтеся з ким ви спілкуєтеся телефоном і здійсніть ще декілька дзвінків, щоб упевнитись в тому, що це не шахрай“, — кажуть в поліції.