SoftServe облаштував комп’ютерний клас в Коломийському політехнічному коледжі

Автор: Жанна Головенко

06 Жов, 2023 18:49

Поділитись публікацією
SoftServe облаштував комп’ютерний клас в Коломийському політехнічному коледжі

ІТ-компанія SoftServe допомогла оновити навчальний простір Коломийського політехнічного коледжу НУ “Львівська політехніка”.

Клас відремонтували відповідно до сучасних стандартів та обладнали 18 комп’ютерами. З 3 жовтня простір відкритий для близько 1000 студентів коледжу, пише Галка

Ми планували оновлення нашого комп’ютерного класу ще перед повномасштабною війною. Адже розуміли, що новітня техніка особливо необхідна для наших студентів, які вивчають ІТ-спеціальності. Наразі їх близько 300 осіб, але з кожним роком до нас долучається все більше охочих, тому оновлений клас буде для них чудовою можливістю відточити свої знання”, – коментує Андрій Ляшеник, директор Коломийського політехнічного коледжу НУ “Львівська політехніка.

Співпраця між SoftServe та коледжем триває з 2017 року, в її межах компанія допомагала з технічним забезпеченням, підвищенням кваліфікації викладачів, проведенням навчальної практики для студентів. Також працівники SoftServe брали участь в аналізі освітніх програм, засіданні екзаменаційних комісій з захисту дипломних проєктів.

Коломийський політехнічний коледж – один з закладів з високою технічною підготовкою, за що у січні 2022 року ми передали йому відзнаку Educational Trusted Partner. Під час цієї події остаточно вирішили, що маємо оновити комп’ютерний клас. Сподівалися, це зробити ще у 2022, але вторгнення змусило нас відкласти це питання на наступний рік. З липня тривали ремонтні роботи і вже зараз простір повністю працює. Впевнені, що він допоможе студентам практикуватися та покращувати свій рівень”, – Юрій Безгачнюк, Talent Acceleration Center Lead, SoftServe.