Визначено переможців змагань “Надія нації”, які відбулися за підтримки компанії Вертикаль (ФОТО)

Автор: Іра Блаженко

18 Тра, 2024 13:37

Поділитись публікацією
Визначено переможців змагань “Надія нації”, які відбулися за підтримки компанії Вертикаль (ФОТО)

В Івано-Франківську завершилися змагання “Надія нації”, які обʼєднали спортивні таланти Прикарпаття. Фінал змагань відбувся в стінах коледжу фізичного виховання за спонсорської підтримки будівельної компанії Вертикаль.

Учасники протягом місяця змагалися в шести категоріях, демонструючи силу, наполегливість та власні вміння у різних видах спорту: футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс, загальна фізична підготовка та естафета.

“Надія нації” обʼєднала близько 150 команд, до фіналу ж потрапило лише 20. Загалом протягом місяця провели десять зональних змагань у восьми населених пунктах Прикарпаття. Команди, які показали найкращі результати, змогли потрапити до фіналу турніру, коментує головний суддя змагань та голова циклової комісії спортивних ігор Роман Москалик.

За підсумками, перемогу здобула Калуська гімназія № 2, на другому місці — Верхнянський ліцей, а третю позицію здобув Коломийський ліцей Nº1. Кожен учасник отримав приємні брендовані подарунки від спонсора заходу — компанії Вертикаль, яка будує якісні житлові комплекси в Івано-Франківську.

“Компанія Вертикаль є спонсором спортивних змагань «Надія нації» і ми пишаємося тим, що в Івано-Франківську відбувся спортивний захід, який обʼєднав понад 1500 учасників з усієї Івано-Франківської області, — коментує Олена Недельчак, комерційний директор будівельної компанії Вертикаль. — Ми дякуємо усім командам. Ви — юні спортивні таланти, які обрали спорт та здоровий спосіб життя і попереду яких ще багато перемог. Саме наполеглива сильна молодь — це майбутнє України. Будівельна компанія Вертикаль надалі буде долучатися до спонсорства змагань спільно з Коледжем фізичного виховання та підтримувати молодь, заохочуючи до спорту”.

Змагання “Надія нації” в Івано-Франківську проводять уже вдруге. Та вони, сподіваються організатори, стануть традиційними для області.

Реклама

Читайте також: БК Вертикаль — партнер показу вистави «Про що мовчать чоловіки» з Олексієм Гнатковським

Теги: