Як купити оригінальний айфон за привабливою ціною?

Автор: Жанна Головенко

21 Тра, 2024 15:45

Поділитись публікацією
Як купити оригінальний айфон за привабливою ціною?

Якщо вам здається, що такі два поняття, як айфон та приваблива ціна, є несумісними, ви помиляєтеся. Звісно, купити модель, що щойно вийшла, дешево не вдасться. Проте якщо заглянути в магазин айфонів, можна знайти доволі вигідну пропозицію. І це не лише покупка з розтермінуванням платежу, а й реально низька ціна.

Вибирайте моделі минулих років

Щойно виходить нова модель айфона, ціна на попередню значно знижується. Адже більшість прихильників бренду бажають оновитися та перейти на найбільш сучасний гаджет. Втім, наразі технології вже не розвиваються так стрімко, як п’ять або десять років тому. Новий флагман може майже не відрізнятися від попереднього в технічному плані. А ось різниця в ціні між тогорічним та цьогорічним айфоном виявляється доволі суттєвою.

Що й казати про телефони, що були випущені 2, 3 або 4 роки тому. Якщо у вас немає мети купити найсучасніший апарат, ви можете значно зекономити кошти, якщо придбаєте стару модель. Не хвилюйтеся! Компанія Епл продовжує випускати оновлення для своїх старих смартфонів, адже піклується про комфорт кожного клієнта. 

Не всі магазини продають айфони минулих років випуску. Але ви завжди можете знайти потрібний телефон в інтернет-магазині Grokholsky. Компанія пропонує безліч моделей смартфонів Apple за вигідними цінами з повною гарантією від виробника.

Купуйте б/в iPhone

Значно зекономити кошти можна і купуючи б/в айфон. Врахуйте, що це не завжди пристрій, що використовувався роками. Іноді в продажу можна знайти навіть новенькі моделі, що були в експлуатації кілька днів, але з якоїсь причини стали не потрібні своїм господарям.

Купівля б/в техніки від Епл має чимало переваг, зокрема:

  • можливість придбати флагманську модель за вигідною ціною;
  • можливість перечитати відгуки від реальних покупців – адже на моделі минулих років їх набагато більше, ніж на сучасні;
  • можливість попіклуватися про екологію – адже кожен утилізований телефон забруднює довкілля. 

Головне, купувати в перевірених місцях, де кожен пристрій тестують перед продажем та за необхідністю роблять дрібний ремонт. В магазині Grokholsky ви можете придбати якісну б/в модель з гарантією. Вибирайте найкраще. Не витрачайте зайвого.

РЕКЛАМА