Чотирьох засуджених з Франківська звільнять для служби в ЗСУ

Автор: Іра Блаженко

05 Чер, 2024 12:47

Поділитись публікацією
Чотирьох засуджених з Франківська звільнять для служби в ЗСУ

Івано-Франківський міський суд звільнив від покарання чотирьох засуджених, які виявили бажання служити у Збройних Силах України.

Про це пише “Галка” з посиланням на Івано-Франківський міський суд.

Усі четверо засуджених громадян є мешканцями різних частин області – Снятинщини, Верховинщини, Калущини та Рогатинщини (1971, 1991, 1982 та 1997 років народження відповідно). Вони відбували покарання за різними статтями кримінального кодексу в одній із установ виконання покарань на території Івано-Франківської громади.

У суді засуджені підтвердили бажання укласти контракт із ЗСУ та стати на захист Батьківщини. Із характеристик наданих судові, усі четверо засуджених громадян під час відбування своїх покарань поводились законослухняно, стягнень та зауважень не мають, за що неодноразово отримували від адміністрації УВП заохочення.

Усі засуджені мали змогу пройти ВЛК, та були визнані комісією придатними до проходження військової служби. Заслухавши представників УВП, ТЦК та самих засуджених громадян, Івано-Франківський міський суд ухвалив клопотання  звільнити засуджених громадян умовно-достроково, для підписання ними контракту зі Збройними Силами України.

Читайте також: У Франківську судили адміністратора каналу, який повідомляв про роздачу повісток