На «ти» із гаджетами. У Франківську літніх людей запрошують на заняття з цифрової грамотності (ЯК ДОЛУЧИТИСЯ)

Автор: Макогін Святослав

09 Сер, 2024 19:15

Поділитись публікацією
На «ти» із гаджетами. У Франківську літніх людей запрошують на заняття з цифрової грамотності (ЯК ДОЛУЧИТИСЯ)

10 серпня в Івано-Франківську проведуть заняття з цифрової грамотності для дорослих та людей літнього віку. Говоритимуть про пошук інформації в Інтернеті. Участь безоплатна. 

Про це інформує “Галка” з посиланням на освітньо-культурний Гончаренко центр.

Заняття проводять в межах курсу цифрової грамотності для людей літнього віку, який діє на базі освітнього центру. 

«Цей курс пройшли вже понад 100 студентів літнього віку, і ми не плануємо зупинятися — продовжуємо навчати дорослих користуватись гаджетами, розглядаємо, як встановлювати додатки, реєструємось та вивчаємо «Приват24», — діляться у команді центру. 

На занятті розглядатимуть, як знаходити потрібну інформацію, чим відрізняється браузер від пошукової системи, чому ми кажемо «гуглити», що таке вкладки й закладки та навіщо очищувати історію пошуку. 

 

Заняття проведуть у суботу, 10 серпня, о 10:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. 

«Ми хочемо, аби більше людей літнього віку були на «ти» із гаджетами. Не потрапляли на шахрайські схеми в Інтернеті та ішли в ногу з часом. Ми раді збирати на курсі однодумців та активних франківців — чекаємо на кожного та кожну», — діляться у команді центру.

цифрова грамотність