Трансплантація волосся у чоловіків та жінок

29 Вер, 2024 14:31

Поділитись публікацією
Трансплантація волосся у чоловіків та жінок

Трансплантація волосся – це хірургічна процедура, що використовується для відновлення волосся на ділянках, де спостерігається облисіння або значне прорідження. В чоловіків її проводять для лікування андрогенетичної алопеції (чоловічого типу облисіння),  а у жінок – дифузної алопеції, які є найпоширенішими причинами втрати волосся. Пересадка волосся чоловіків і жінок проводиться після детальної консультації з лікарем. Найрозповсюдженішою країною з великою кількістю професійних медичних закладів, які проводять пересадку волосся, є Туреччина. У виборі найкращого варіанту для вас допоможе компанія Globalmedik.

Далі ми трошки розкажемо про можливі методи пересадки волосся.  

Основні методи трансплантації волосся:

  1. FUE (Follicular Unit Extraction):

   – Більш сучасний і менш інвазивний метод, під час якого хірург індивідуально вилучає фолікули з донорської ділянки за допомогою мікрохірургічного інструменту і пересаджує їх у зону облисіння.

   – Цей метод не залишає помітних рубців, оскільки графти вилучаються поштучно.

  1. DHI (Direct Hair Implantation):

   – Один із різновидів FUE, де фолікули не тільки вилучаються, але й одразу імплантуються в потрібну зону за допомогою спеціального інструменту (імплантера). Це дозволяє точніше контролювати кут і напрямок росту волосся.

Переваги трансплантації волосся:

  • Постійний результат: Волосся, пересаджене з донорської зони, стійке до облисіння, тому його випадання після пересадки рідкісне.
  • Природний вигляд: Сучасні методи дозволяють досягти дуже природного результату, оскільки волосся пересаджується індивідуально, з урахуванням природного напрямку росту.
  • Мінімальні рубці (особливо з FUE): Сучасні методи забезпечують майже непомітні шрами або взагалі їх відсутність.

 Відновлення:

– Час відновлення залежить від методу трансплантації.

– Протягом кількох тижнів після процедури може спостерігатися тимчасове випадіння пересадженого волосся, але через 3-4 місяці воно починає знову рости.

Висновок: Трансплантація волосся є ефективним варіантом для людей, які хочуть відновити волосся після облисіння і потребує ретельного вибору клініки і досвідченого фахівця для забезпечення найкращих результатів. Завдяки трансплантації волосся людина відновлює впевненість у собі та може зосередитися на досягненні своїх цілей та планів. Тож будьте здорові і змініть життя на краще! 

Реклама