Секрети краси від Piel Cosmetics: поради щодо догляду за шкірою

02 Жов, 2024 15:09

Поділитись публікацією
Секрети краси від Piel Cosmetics: поради щодо догляду за шкірою

Український бренд Piel Cosmetics добре відомий своєю якісною косметикою з ефективним та безпечним складом. Але в основі цих засобів лежить принцип того, що вони дають професійний результат навіть при домашньому використанні. Це можливо, зокрема, завдяки індивідуальним рекомендаціям експертів при виборі косметики на сайті. Вони можуть порадити відповідний засіб виходячи із запитів клієнтів, типу їхньої шкіри та актуальних проблем. Також експерти Piel Cosmetics склали невеликий гайд із загальними порадами щодо догляду за шкірою, які можна застосовувати незалежно від сезону чи іншої специфіки.

І основне правило таке — регулярність обов’язкова. Тільки регулярне використання засобів може дати потрібний ефект та стабільний, помітний результат. Хоч би якою була проблема, саме постійність допоможе її вирішити. Наприклад, очищення шкіри потрібно проводити двічі на день, вранці та ввечері, застосовуючи всі необхідні для цього засоби. Маски хоч і дають яскраво виражений ефект після першого застосування, однак він так само швидко зникне, якщо не використовувати їх регулярно.

Загальні корисні поради щодо догляду за шкірою обличчя

Щоб потім не виявилося, що ви витратили кошти марно, краще відразу враховувати деякі рекомендації щодо догляду:

  1. Правильно визначайте свій тип шкіри. Це не просто жирна або суха шкіра, але люди часто плутають жирну зневоднену з просто сухою, а суху — з комбінованою. І досить часто вона буває ще й проблемною, тоді рятує окрема лінійка косметики. Наприклад, у такому випадку підійде тонік для проблемної шкіри Silver Aqua Tonic PROFESSIONAL, який ефективно знімає запалення, загоює рани та зменшує кількість подразнень.
  2. Адаптація під сезон. Застосовувати одну й ту саму косметику протягом усього року — вірний спосіб звести всі позитивні результати до нуля. Наприклад, влітку не обійтися без активного захисту від ультрафіолету. Тут підійде крем Spectrum Cream SPF 50. А ось восени та взимку особливо важливо зволожувати шкіру, не травмувати її, та захищати від дії морозів та холодів.
  3. Ексфоліація шкіри. Під цим терміном розуміють процес пілінгу та відлущування, тобто різні способи видалення відмерлих клітин. Шкіра постійно оновлюється, тому нехтувати цим етапом не слід. Пілінг не тільки прибирає нерівності, але ще й запобігає закупорці порів та запалення.
  4. Пам’ятайте про бананс pH. У нормі він наближений до показників 4.7. Однак різні чинники можуть негативно впливати на нього, навіть водопровідна вода з домішками відбивається на цьому рівні. Тому потрібно вивчати склад і намагатися, щоб pH знаходився на рівні 4-5, а якщо потрібно прибрати відмерлі клітини або освітлити шкіру, то на рівні 6.

Ці прості поради поступово можуть стати частиною звичної рутини. Вони нескладні, але значно спрощують життя та догляд.

Ще трохи рекомендацій від експертів

Серед інших порад, які зроблять ваш догляд більш продуманим та якісним, фахівці виділяють наступні:

  • зняття макіяжу та очищення шкіри обов’язкові щодня, звичайна міцелярна вода допоможе прибрати пил та бруд з обличчя, а також залишки крему та шкірного сала;
  • якщо використовували водостійку косметику, то міцелярна вода її не розчинить, тут підходять жирніші гелі або гідрофільні олії;
  • якими б засобами ви не користувалися, не забувайте про зону шиї та декольте;
  • пам’ятайте, що будь-який догляд складається з послідовних етапів, що включають очищення, тонізування, базовий догляд та захист;
  • опціонально застосовують сироватки для більш глибокого впливу на шкіру та маски.

На стан шкіри впливають не лише косметичні засоби. Правильна гідратація, достатня кількість сну та харчування, багате на вітаміни — фактори, які пасивно відображаються на зовнішньому вигляді.

Реклама

самолікування