Pianoбой Дмитро Шуров зняв кліп на пісню «Горя чуть слышно» (ВІДЕО)

Автор: Турій Роман

12 Тра, 2015 18:37

Поділитись публікацією
Pianoбой Дмитро Шуров зняв кліп на пісню «Горя чуть слышно» (ВІДЕО)

Лідер проекту Pianoбой Дмитро Шуров розповів про зйомки кліпу на пісню «Горя чуть слышно».

Прем’єра нового ролика відбудеться 13 травня в Києві в рамках Prosto Music Video Festival, де українські артисти презентують свої відеороботи, – повідомляє cultprostir.

«Головна фішка цього кліпу – недомовленість. Зустрілися дві самотності, спалили всі книги, зробили однt одного щасливими – і кінець історії, романтика, нескінченність. А що далі?! Це не важливо, але напевно щось прекрасне або жахливе. Я думаю, через сто років на прикладі цієї пісні та кліпу на неї в школах та інститутах Землі будуть пояснювати стриманим і досконалим юнакам і дівчатам майбутнього, що таке закоханість», –розповів Дмитро Шуров.

Режисером кліпу виступила Анна Копилова.

«Ми знімали в двох локаціях – березовому гаю і студії. Героїні кліпу – дві фантастичні молоді актриси, для яких зйомки в «Горя чуть слышно» є дебютом. Але вони так грають, що цього не видно», – пояснила Копилова.

«Горя чуть слышно» – сингл з майбутнього, третього за рахунком альбому Pianoбой, вихід якого запланований на осінь 2015 року. У квітні вихід пісні супроводжувався також презентацією lyric video на неї.