Які інструменти можуть спростити роботу з криптовалютами?

15 Жов, 2024 18:51

Поділитись публікацією
Які інструменти можуть спростити роботу з криптовалютами?

Останнім часом навколо криптовалют спостерігається надзвичайний ажіотаж. Усе більше людей цікавить не тільки співвідношення біткоїн долар, але й можливості блокчейну. Користувачі знаходять нові чисельні переваги технології, що дають змогу застосовувати її в багатьох сферах.

Фінансові інструменти Байненс

Однією з найпопулярніших криптовалютних бірж сучасності є Binance, що пропонує своїм клієнтам низку корисних функцій. Насамперед йдеться про набір фінансових інструментів. Про деякі з них необхідно розповісти докладніше.

Earn — універсальний сервіс, який допомагає інвесторам заробляти, використовуючи свою криптовалюту. Для цього є кілька десятків фінансових продуктів. Просто переводячи один із 60 токенів у певний продукт, клієнт отримує прибуток. Для використання сервісу клієнт мусить мати певну мінімальну суму, що відрізняється для кожного різновиду токенів.

Binance Card — некомерційний банк випустив картку Visa з рахунком у криптовалюті. За допомогою такої картки можна оплачувати покупки в тисячах магазинів, розташованих у різних куточках світу. Для зберігання коштів використовуються спотові гаманці користувачів.

Криптовалютні позики для користувачів, які здійснюють спотову, маржинальну чи ф’ючерсну торгівлі. Кредит можна брати на різний термін, а відсотки за ним зростають погодинно.

LiquidSwap — корисний інструмент для миттєвого заробітку та торгівлі (через розміщення токенів у пулі).

BinancePay — сервіс для здійснення миттєвих безконтактних та безпечних платежів у криптовалютах на біржі. Завдяки BinancePay можна сплачувати покупки без комісії, відправляти крипту родичам чи друзям, дарувати токени. Транзакції проводяться майже миттєво, проте зарахована сума може використовуватися лише через добу.

Екосистема Binance

Біржа Бінанс — платформа з бездоганною екосистемою. Серед її головних сервісів:

  • Binance Chain — безпечна блокчейн-система для миттєвих переказів;
  • Binance Smart Chain — цифрове середовище для централізованих додатків на основі смартконтрактів;
  • Binance Labs — фонд для вдосконалення інфраструктури екосистеми;
  • Launchpad — майданчик для торгівлі токенами за системою IDO;
  • Binance Academy — навчальний центр, де кожен може знайомитися з теоретичною інформацією щодо блокчейну;
  • Binance NFT — маркетплейс для продажу цифрових витворів мистецтва та колекційних предметів;
  • Binance Research — некомерційний фонд, що займається впровадженням блокчейн-технологій в економіку та інші.

Для безпосередньої участі в торгівлі криптовалютами також є багато корисних інструментів. Наприклад, клієнт може в режимі онлайн слідкувати за змінами курсу сотень криптовалют, щоби приймати відповідні рішення.

Перш ніж займатися інвестуванням у криптовалюти або трейдингом, необхідно ознайомитися з теоретичною базою. Зробити це зручно за допомогою бібліотеки Binance Academy: тут корисну інформацію для себе знайдуть і новачки, і професіонали. А для мінімізації ризиків рекомендується розпочати торгівлю в режимі демо (тобто без ризику втратити кошти).
Реклама