Тисяча подарунків та дитячих посмішок: івано-франківський депутат організував традиційне свято Миколая на своєму окрузі (ФОТО)

Автор: Турій Роман

18 Гру, 2017 09:43

Поділитись публікацією
Тисяча подарунків та дитячих посмішок: івано-франківський депутат організував традиційне свято Миколая на своєму окрузі (ФОТО)

Івано-франківський депутат від 22 одномандатного виборчого округу Сергій Палійчук організував вже традиційне свято Миколая для малечі у мікрорайоні «Брати»-«Майзлі».

Читайте також: Облрада створила для себе нове комунальне підприємство “БУДІНВЕСТ”

Сергій Палійчук вже третій рік поспіль організовує справжнє свято на своєму окрузі. Депутат власним коштом купує солодкі подарункові набори для малечі, яка живе на цьому окрузі.

З року в рік, кількість охочих отримати солодкий сюрприз від депутата збільшується. Цього року роздали рекордну кількість подарунків – майже тисячу наборів.

Впродовж дня 17 грудня, червоний «Миколаєбус» можна було побачити у різних куточках як «Братів» так і «Майзлів». Сергій Палійчук разом зі своїми помічниками та Святим Миколаєм роздавали подарунки усім, хто зголосився.

Депутат каже, що свято вже стало найулюбленішим серед мешканців мікрорайону і обіцяє продовжувати його із року в рік.

Жителі округу, які отримали подарунки, пишуть пости вдячності депутату у соцмережах та дякують йому за свято, адже їхня малеча мала змогу отримати заповітні солодкі подарунки та поспілкувалася із самим Святим Миколаєм, який власноруч роздавав подарунки усій дітворі, пише ПравдаІФ.

Теги: