НФК “Ураган” підписав футзаліста з Харкова (ВІДЕО)

Автор: Застава Максим

27 Чер, 2018 07:46

Поділитись публікацією
НФК “Ураган” підписав футзаліста з Харкова (ВІДЕО)

Ним став 21-річний футзаліст із Харкова Даниїл Абакшин.

Читайте також: Українські футзалісти на Євро-2022 розгромили сербів. Голом відзначився "ураганівець" (ВІДЕО)

Про це повідомляє офіційний сайт клубу, передає “sport.if.ua“.

Вже п’ятим новачком “Урагану” у нинішнє літнє міжсезоння став 21-річний Даниїл Абакшин, який до цього захищав кольори аматорської команди “Viva Cup” з Харкова. Співпраця з івано-франківським клубом розрахована на два роки. До своєї нової команди молодий футзаліст приєднається у середині липні, коли “дракони” розпочнуть підготовку до нового сезону.

Даниїл Абакшин народився 22 грудня 1997 року. Вихованець єнакієвського ДЮФА ВАТ ЄМЗ (2010-2014). За “Viva Cup” у Кубку України сезону 2016/17 зіграв 2 матчі/1 гол (і ще один анульований матч, в якому він теж одного разу відзначився), а у минулому сезоні 2017/18 провів 5 кубкових матчів і забив 4 голи. У квітні 2018 року у складі студентської команди “ХНУ ім. В.Каразіна” Абакшин став чемпіоном України серед вищих навчальних закладів.

Загалом, минулий сезон видався тріумфальним для харківського клубу: “Viva Cup” вже десь впродовж року не програє у місцевих змаганнях, вигравши літній Кубок Харкова, Кубок ФК Універ, Всеукраїнський фінал АФЛУ, а також дійшов до 1/8 фіналу Кубка України, де його у важкій боротьбі зупинив екстра-ліговий “ІнБев/НПУ”. На Всеукраїнському фіналі АФЛУ Даниїл Абакшин зіграв у всіх 6 матчах (6 голів) і отримав звання найкращого гравця турніру. У поточному розіграші Кубку ФК Універ на його рахунку 20 матчів/18 голів.

“Надзвичайно приємно було отримати пропозицію з Івано-Франківська, і дуже радий, що я зацікавив такий клуб, як “Ураган”. Для мене це буде перший сезон в Екстра-лізі, тому завдання однозначні – рости, розвиватися і допомагати команді здобувати перемоги. Хочеться демонструвати хорошу гру і високі результати”, – каже Даниїл Абакшин, новачок “Урагану”.

Довідка

Даниїл Абакшин (22.12.1997)

Молодий гравець з бомбардирськими якостями. Може зіграти,як в захисті, так і в нападі. Має потужний удар.

Ігрова кар’єра:
2016-18: “Viva Cup” Харків: 8 матчів, 6 голів (Кубок України)

Чемпіон України серед вищих навчальних закладів: 2018
Чемпіон і найкращий гравець Всеукраїнського фіналу АФЛУ: 2018.

Теги: